CFR Călători nu a primit nicio solicitare pentru a efectua teste la Aeroportul Otopeni

„Referitor la afirmația apărută în spațiul public potrivit căreia CFR Călători nu a răspuns solicitării pentru a efectua testele pentru noua linie feroviară spre Aeroportul Henri Coandă, aceasta este falsă. Facem precizarea că CFR Călători nu a primit o astfel de solicitare.

De asemenea, că CFR Călători a solicitat în urmă cu câteva săptămâni traseele de la compania națională de infrastructură feroviară și planul de mers pentru a realiza transportul între Gara de Nord București și Aeroportul Henri Coandă din Otopeni.

Mai mult, compania a avut întâlniri cu reprezentanții firmei care realizează construcția pentru a pune la punct detaliile privind amenajarea spațiilor ce urmează să fie ocupate de personalul CFR Călători în stația de cale ferată din Aeroportul Henri Coandă.

Neverificarea informațiilor preluate de mass media de pe anumite site-uri conduce la o dezinformare a opiniei publice și la o prejudiciere voită a imaginii și implicit a activității CFR Călători.” a transmis intr-un comunicat de presa, CFR Calatori.

Foto: cfrcalatori.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *