Ciclism pe „Drumul Eroilor”. Luptă acerbă pentru victorie

Marti 17 august a avut loc conferinţa de presă premergătoare competiției cicliste „Drumul Eroilor”, susținută de organizatorul Adrian Răspopa, obiectivele programului sportiv fiind promovarea ciclismului în rândul tinerilor, promovarea turismului, dar și a imaginii județului Bacău.

Drumul Eroilor este o cursă de cățărare care se va desfășura pe durata a două zile. Sâmbătă, 21 August, prima zi de concurs, competiția se va desfășoară pe un traseu de 5,3 km. Startul va fi în centrul municipiului Tg. Ocna.

Duminică, 22 august, va avea loc ultima etapă de contratimp din cadrul Drumului Eroilor 2021. 40 de km de pedalat, cu startul și finish-ul la Primăria Dărmănești, participanții vor avea ocazia să vadă pe traseu Lacul Poiana Uzului, barajul acestuia fiind primul construit pe contraforți din România, în perioada 1964-1973.

În cadrul aceleaşi conferinţe au vorbit: Vicepreședintele Consiliului Judeţean Gelu Panfil, primarul municipiului Târgu Ocna Ciubotaru Cristian Aurelian, dar si concurentul de excepţie Bogdan Duca.

Atenţie! Înscrierile se fac doar in mediul online, iar participanţii din județul Bacău nu vor plăti taxă de înscriere.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *