CINEMA ORIZONT devine HUB pentru tineret

Prin consolidarea, reconfigurarea şi modernizarea fostului cinematograf Orizont se vor crea spaţii destinate unui incubator de afaceri pentru tinerii antreprenori. Se va sprijini dezvoltarea afacerilor aflate la început de activitate, firmele fiind găzduite pe o perioadă determinată de timp (ciclul de incubare), interval în care vor beneficia de suport financiar, servicii de consultanţă şi spaţii pentru birouri.

Proiectul pentru amenajarea celor 1800 mp propune păstrarea proiecțiilor cinematografice în una dintre săli, alături de spații pentru workshopuri, expoziții, ateliere, prezentări, o cafenea publică cu gradină la etaj și spații de lucru pentru tinerii intreprinzatori care activează în Bacău.

„În 2019 am semnat contractul de finanțare, iar în prezent suntem în etapa elaborării proiectului tehnic. Lucrările vor demara efectiv în perioada mai-iunie a acestui an, imediat după finalizarea procedurilor de achiziție.” a tinut sa mentioneze intr-o postare pe facebook, primarul Bacăului, Cosmin Necula

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *