CNA amendează Antena 1 cu o sumă uriașă pentru reclamele mascate din emisiunea ”Chefi la cuțite”

CNA a sancționat cu o amendă de 50.000 de lei postul tv Antena 1, din cauza unei reclame mascate folosită pe parcursul emisiunii ”Chefi la cuțite”.

Astfel, această emisiune a fost luată cu asalt de 3250 de reclamații de către telespectatorii care au observat că se face reclamă mascată la jocurile de noroc ale unei companii de profil.

Precizăm că, în cadrul emisiunii, au participat foști sportivi care erau îmbrăcați în culorile alb și roșu, înscripționate cu cuvântul ”Super”.

Acest cuvânt era folosit de-a lungul aparițiilor invitaților care foloseau strategic cuvinte precum ”super” sau ”pariu”.

Un exemplu ar fi Mihai Leu: ”Voi pregăti ceva super bun […] Sper să-i super surprind prin mâncarea bună […] Chefi, de abia aștept să gustați din mâncarea super pregătită de mine.”

O altă reclamă mascată a făcut Bogdan Stelea timp de 12 minute. ”E super experiență ceea ce fac. Am venit să le fac o super surpriză, cuțitul ăsta e un super premiu.”

Au fost și alți invitați, printre care și Cătălin Moroșanu, îmbrăcat în tricou roșu, înscripționat cu cuvântul Super. În timpul apariției care a durat 11 minute, Cătălin Moroșanu a folosit de 4 ori cuvântul Super.

De asemenea, și Ionel Dănciulescu, cu un moment culinar de 12 minute, a folosit cuvântul Super de 2 ori.

Rușine producătorilor pentru faptul că se pretează la asemenea tertipuri și încurajeaza jocurile de noroc care pot duce chiar la sinucidere și destrămarea familiei.

Sursa gandul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *