Colindători din Bacău s-au dus la București cu gânduri bune, dar s-au întors cu amenzi

”Ei sunt o parte din “colindătorii” cu boxe care au perturbat liniștea publică în ultimele zile, în câteva zone din sectorul 6. Din păcate pentru ei, au fost amendați de către polițiștii locali. Astfel, doar în ultimele 3 zile, au fost date aproape 40 de amenzi, în valoare de de peste 11.000 lei. Colindătorii sunt așteptați în Sectorul 6 pe modul tradițional, însă nu cu boxe setate la nivel maxim și cu playlist cu muzică diversă!”-Poliția Locală Sectorul 6 București

Sursa citată mai arată că, potrivit Legii 61 privind încălcarea unor norme de conviețuire socială, amenzile sunt cuprinse între 200 și 1.000 de lei, iar dacă liniștea este tulburată în perioada orelor de somn (13.00-14.00, respectiv 22.00-6.00) sancțiunile cresc, între 500 și 1.500 de lei.

”Colindele la boxe cu mulți decibeli nu sunt colinde. Colindătorii sunt bine primiți în Sectorul 6, dar nu cu boxe date la maximum printre blocuri, nu cu înregistrări cu munca altora. În Sectorul 6, așteptăm colindători adevărați! Sărbători liniștite!”, a transmis, la rândul lui, Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *