Comisarul șef Laurențiu Paraschiv va pedala în cinstea eroilor din Primul Război Mondial

Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău a fost selectat să participe, la data 18 septembrie a.c la evenimentul Mausolee pe bicicletă, organizat de Asociația Monumente în Vrancea și mai mulți parteneri.

La ediția 2021 vor pedala un număr de 148 de cicliști, potrivit organizatorilor.

”Mausolee pe bicicletă” este un eveniment prin care ne propunem să promovăm și să valorificăm, în rândul pasionaților de velo-turism, mausoleele din Județul Vrancea ridicate în cinstea eroilor din Primul Război Mondial.

”Plecăm de la Mausoleul Focșani, vizităm Mausoleul Soveja și Mausoleul Mărăști trecem pe la Mausoleul Mărășești și încheiem aventura noastră la Focșani.”

Acest eveniment este organizat începând din anul 2015 de ”Zilele Europene ale Patrimoniului” în colaborare și parteneriat cu asociații sportive și instituții publice. Evenimentul este singurul de profil din România unde nu este percepută taxă de participare, grație susținerii de care ne bucurăm din partea sponsorilor.

Comisar șef Paraschiv Laurențiu a fost selectat să participe la un traseu pe bicicletă și s-a alăturat echipei de bicicliști din cadrul I.P.J Vrancea și Buzău.

Evenimentul a presupus parcurgerea a peste 120 de km.

Polițiștul băcăuan nu este la prima activitate de acest gen. Acesta a participat și la evenimentul Pedalăm pentru România și la edițiile 2019,2021, Cu bicicleta la mare.

În anul 2021, polițistul a participat și la Turul Colinelor, eveniment derulat în perioada 12-13 iunie a.c.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *