Concurs pentru reamenajarea Pasajului Revoluției. Centrul vechi …e o sugestie?

Lucian Daniel Stanciu Viziteu propune reamenajarea Pasajului Revoluției, o ideea care nu e rea. Zona Pasajului Revoluției e printre puținele care mai conservă ceva din Bacăul de altădată, dar depinde ce se va întâmpla.

”Apel pentru idei! Reamenajăm zona Pasajului Revoluției Ne adresăm elevilor, studenților, artiștilor, arhitecților, antreprenorilor și cetățenilor interesați de dezvoltarea armonioasă, modernă și sustenabilă a spațiului public! Avem nevoie de acea sclipire, de ideea centrală în jurul căreia să construim o temă de proiectare pentru reamenajarea Pasajului Revoluției din municipiul Bacău! Întreaga zonă, de la pasaj către Biserica Catolică Sf.Petru și Paul va deveni pietonală. Ne dorim un spațiu public, pietonal, funcțional, și în același timp estetic. Vrem să obținem o zonă atractivă pentru cetățeni și pentru cei mari și pentru cei mici, o zonă ce sperăm să devină un etalon în amenajarea spațiilor pietonale viitoare!Vă cerem sprijinul să identificăm cea mai bună temă de la care să pornim întocmirea documentației necesare inițierii serviciilor de proiectare. Alături de noi se vor implica și minunații artiști de la Zid Art și ne dorim să corelăm creațiile lor cu ideea genială căutată. Puteți îngemăna strada smart cu pictura geometrică și mobilierul stradal înțesat de tehnologie! Putem descoperi împreună o grădină urbană cu întreaga paletă coloristică dăruită de natură în care sa se încadreze armonios diverse tipuri de mobilier stradal.”

Modalitatea de a transmite o idee genială: un email pe adresa contactprimarie@primariabacau.ro- cu subiectul: Idee genială- în corpul mailului vă rugăm să ne transmiteți IDEEA însoțită de câteva rânduri explicative să ne ajute să înțelegem cât mai bine ceea ce vă doriți.

Calendar:- 13–20.12 – perioada pentru transmis idei- 21-22.12 – votul publicului pentru a alege cele mai populare idei – 24.12 – anunțarea ideii geniale câștigătoare Împreună putem crea orice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *