Consiliul Județean Bacău alocă aproximativ 4 milioane de lei pentru reabilitarea blocului operator aseptic al Spitalului Moinești

Vineri 21 februarie, de la ora 11, s-a semnat la Moinesti acordul de asociere dintre Consiliul Judetean Bacau si Spitalul Municipal de Urgenta Moinesti pentru reabilitarea blocului aseptic al spitalului din localitate.

Este un moment important, necesar pentru Spitalul din Moinești, pentru pacienții din județul Bacău și nu numai, care aleg să se trateze la acest spital de renume.

La eveniment au participat europarlamentarul Dragoș Benea, deputatul Lucian Șova, fost ministru al Transporturilor, deputatul Miron Smarandache, senatorul Viorel Ilie, Valentin Vieru, primarul municipiului Moinești, Ionel Silviu Pravăț, vicepreședintele Consiliului Județean Bacău și dr. Adrian Cotârleț, managerul Spitalului Municipal de Urgență Moinești.

Valoarea investițiilor care se vor face aici este de aproximativ 4 milioane de lei, sumă care va fi asigurată aproape în totalitate de Consiliul Județean Bacău.

Anul acesta a fost alocata din bugetul Consiliului Județean Bacău o sumă record pentru investiții, pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii aeroportuare și rutiere dar și pentru continuarea investițiilor în spitalele județului Bacău. Investitia din buget va fi de 65%, adică peste 393 de milioane de lei, pentru îmbunătățirea calității vieții în județul nostru.

Blocul operator se află la etajul V al clădirii principale și grupează 4 săli de operații necesare diverselor specialități: chirurgie generală, ortopedie, traumatologie și arși, gastroenterologie, urologie, obstetrică, ginecologie, oftalmologie, ORL, oncologie și serviciul de urgență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *