Constantin Tomozei, tânărul dispărut pe 2 ianuarie, a fost găsit în Bihor. Era în trenul care mergea la Viena!

Minorul de 16 ani a fost dat dispărut în data de 2 ianuarie. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru, băiatul ar fi plecat de acasă şi nu s-a mai întors. În momentul dispariției, Constantin Tomozei avea asupra lui un ghiozdan.

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui Tomozei Constantin, de 16 ani, din municipiul Bacău, judeţul Bacău. În seara zilei de 2 ianuarie, tânărul ar fi plecat voluntar de la adresa de domiciliu, însă nu a revenit până în prezent”, a precizat Cătălina Păduraru.

Duminică noapte, Constantin Tomozei Constantin a fost identificat de către lucrătorii poliției de frontieră Oradea.

”La data de 10 Ianuarie a.c, minorul a fost depistat în P.T.F. Episcopia Bihor, la controlul Poliției de Frontieră, ca pasager în trenul de pe ruta Cluj Napoca-Viena.
Tânărul a fost preluat de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor și internat intr-o unitate din cadrul D.G.A.S.P.C Bihor”, IPJ Bacău

Mesaj emoționant din partea colegilor pentru Costel!

”Noi, toti, familia de acasă și familia din Alecsandri, noi toți te așteptăm cu drag ACASĂ! Pentru noi toți, tu ești prietenul, colegul, Omul, acea ființă cu care am zâmbit, creat, trăit momente unice. Tu ești Unic! Împreună vrem să construim prezentul, împreună vrem să trăim viitorul! Oriunde ai fi, nu ești singur! Gândurile și inimile noastre sunt cu tine! Costel, te iubim și te așteptam să fim împreună! Noi toți, familia Alecsandri!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *