Cum a decurs Paștele pentru polițiștii băcăuani?

Echipajele de poliție au intervenit în zilele săbrătoilor pascale pentru rezolvarea a 245 de incidente sesizate, din care 220 prin apel la 112.

În perioada 26 aprilie – 29 aprilie, pentru încălcarea legilor, poliţiştii din județul Bacău au aplicat 587 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 240.156 de lei.

Poliţiştii au aplicat 150 de sancţiuni contravenţionale pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice sau alte actvități interzise de lege şi au prins în flagrant 17 autori de infracţiuni.

Pentru neregulile constatate în trafic, poliţiştii au aplicat 417 sancţiuni contravenţionale, 189 fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză.

Totodată, poliţiştii au retras 6 certificate de înmatriculare şi au reţinut 58 de permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, 8 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi 40 pentru conducere cu viteză excesivă.

De asemenea, pe raza Județului Bacău au avut loc nu mai puțin de 3 accidente rutiere, în urma unuia murind un biciclist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: