Cursurile școlare online continuă pentru încă o perioadă de 14 zile

În urma reevaluării incidenței cumulată a cazurilor de COVID19 la niveul municipiului Bacău se menține măsura stabilită în art. 2, alin (1), din Hotărârea C.J.S.U. nr. 40 din 04.10.2020, privind desfășurarea cursurilor on-line potrivit scenariului 3 pentru o perioadă de 14 zile începând cu data de 26.10.2020, urmând a fi reevaluată peste o perioadă de 14 zile.

Totodată, prin Hotărârea nr. 47, adoptată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bacău în ședința joi 22 octombrie, desfășurată în sistem audio, au fost actualizate și aprobate scenariile de funcționare pentru toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Bacău, după cum au fost propuse de consiliile de administrație ale acestora, avizate de Inspectoratul Școlar Județean Bacău și Direcția de Sănătate Publică Bacău.

Scenariile de funcționare pentru toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Bacău se aplică începând joi 22 octombrie, sau potrivit observațiilor trecute în Anexa Hotărârii nr. 47, ce pot fi vizualizate accesând link-ul.

One thought on “Cursurile școlare online continuă pentru încă o perioadă de 14 zile

  1. Textul are confuzii de ordin conceptual.Adica,invatamantul preuniversitar include unitatile de invatamant liceal.Scolile care au in formare discipoli de la clasele 1-8 se numesc gimnaziale.Pe situatia de ansamblu,nu apar scolile postliceale,a caror echivalenta semantica este INSTITUTII DE INVATAMANT TERTIAR NONUNIVERSITAR! Suntem eficienti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *