De astăzi școlile din Letea Veche trec în scenariul ROȘU, iar în alte 21 de localități funcționează în scenariul GALBEN

În urma constatării limitei de incidenţă a cazurilor cumulate de Covid-19, la data de 19.02.2021, în ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bacău, se aprobă prin HOTĂRÂREA CJSU nr. 19 din 19.02.2021, scenariile de funcționare pentru unitățile de învățământ preuniversitar din județul Bacău, propuse de consiliul de administrație al acestora, avizate de Inspectoratul Școlar Județean Bacău și Direcția de Sănătate Publică Bacău.

Astfel, unitățile de învățământ din Letea Veche continua să funcționeze potrivit scenariului 3- roșu și unitățile de învățământ din alte 21 de unități administrative teritoriale vor funcționa după scenariul galben, până la noua evaluare săptămânală, după cum urmează: Asău, Balcani, Berești-Bistrița, Brusturoasa, Filipeni, Gârleni, Gioseni, Hemeiuș, Huruiești, Itești, Măgura, Mărgineni, Bacău, Negri, Comănești, Tg. Ocna, Prăjești, Săucești, Secuieni, Tg. Trotuș, Vultureni.

Scenariile aprobate  intră în vigoare la data de 22.02.2021 și se vor actualiza săptămânal în fiecare zi de vineri sau ori de câte ori este nevoie, în funcție de situația epidemiologică la nivelul fiecărei localități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *