DGASPC Bacău face angajări. Se caută asistenți pentru a lucra cu persoane adulte cu dizabilități

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bacău, în calitate de Beneficiar în cadrul Proiectului „Incluziune Socială prin Servicii Sociale în comunitate”, finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020 recrutează Asistenți Personali Profesioniști pentru a lucra cu persoane adulte cu dizabilități.

Conditii de participare:

  • Varsta minima de 18 ani;
  • Să nu fi avut vreo condamnare pentru săvârșirea unei infracțiuni ce determină incompatibilitatea cu exercitarea ocupației de asistent personal profesionist;
  • Deținerea unei locuințe (chiar si în chirie) în care poți găzdui o persoană cu dizabilități.
  • Absolvent al învățământului general obligatoriu (minim 8 clase);
  • Capacitate deplină de exercițiu;

Asistentul personal profesionist este acea persoana fizica atestată care asigură la domiciliul său îngrijirea și protecția adultului cu handicap grav sau accentuat.

Se ofera:

  • Contract Individual de Muncă pe perioadă determinată (până în aprilie 2023) finanțat din Fondul Social European, cu posibilitatea prelungirii ulterioare;
  • Nivel de salarizare motivant – salariul net de 3360 lei/lună (5743 lei brut);
  • Asistență privind Îngrijirea Persoanei Adulte cu Handicap acordată de o echipă de specialiști din cadrul Serviciului de Asistență și Suport, la domiciul tău și în cadrul Centrului de Zi din comuna Tamași, județul Bacău.

Persoanele interesate cu privire la oportunitatea de angajare sunt rugate să ia legătura cu d-na Spătaru Daniela, nr. telefon 0731.570510 sau d-na Răileanu Cătălina, nr. telefon 0754.304590, adresa de e-mail: proiectpocu130548@gmail.com, în vederea completării Formularului de înscriere ca potențial asistent personal profesionist.

Un comentariu

  1. Bună ziuă as dori și eu sa devin asistent, profesional am curs făcut, pentru asistența batrini la domiciliu. Vreau mai multe informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *