Directorul DGASPC, Daniela Țîțaru, s-a autosuspendat!

Avand in vedere sentinta pronuntata de Judecatoria Bacau, la 10.02.2020, in dosarul 10888/180/2019, va comunicam urmatoarele:

Directorul DGASPC Bacau, Titaru Dana, si-a suspendat activitatea in cadrul institutiei, pana la clarificarea, definitiva a situatiei sale juridice.

Doamna Titaru Dana nu este functionar public, iar faptele retinute in sarcina sa si care fac obiectul dosarului sus-mentionat nu au fost comise in exercitiul functiei de director DGASPC Bacau. Ele nu privesc chestiuni specifice functiei mentionate si activitatii de asistenta/protectie sociala.

Sentinta pronuntata de Judecatoria Bacau in cauza amintita nu este definitiva, iar pana la solutionarea procesului orice parte se bucura de prezumtia de nevinovatie.

Regretam situatia in care se afla doamna Titaru Dana, un director cu peste 20 de ani de activitate neintrerupta, cu rezultate notabile, in domeniul asistentei si protectiei sociale.

Orice persoana este direct raspunzatoare pentru faptele sale. Asta nu justifica linsajul mediatic la care doamna Titaru Dana a fost supusa, cu atat mai mult cu cat aceasta isi asuma consecintele greselilor sale, suspendandu-se din functie.

Noul director general al DGASPC Bacau va fi doamna Știucă Rodica Sorina, actualul director general adjunct economic”, se arata intr-un comunicat semnat de Presedintele Consiliului Judetean Bacau, Sorin Brasoveanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *