Directorul magazinului Cora Bacău, confirmat cu coronavirus

Reprezentantii Cora Romania au anuntat astazi 29 aprilie ca directorul hipermarketului din Bacau a fost confirmat cu coronavirus. Acesta se afla internat la Spitalul Judetean Bacau iar starea este una buna. Rezultatul pozitiv a venit pe 23 aprilie.

„Directorul hipermarketului Cora Bacău a fost confirmat ca fiind infectat cu COVID-19 și se află internat la Spitalul Județean Bacău din 23 aprilie 2020, starea sa fiind bună. Menționăm că directorul Cora Bacău nu a mai fost la magazin din data de 14 aprilie 2020, fiind confirmat pozitiv 11 zile mai târziu, pe 25 aprilie 2020”, a transmis reprezentantul CORA România pentru zdbc.ro.

Încă de la începutul pandemiei, în toate hipermarketurile cora s-au luat următoarele măsuri:

 • angajaților li se ia temperatura înainte de începerea programului
 • angajații sunt instruiți în permanență asupra măsurilor de protecție
 • angajații poartă măști, viziere și mănuși
 • angajații dispun de propriul kit de dezinfectare
 • în zona caselor de macat, dezinfectarea suprafețelor de lucru se face continuu
 • în zona caselor de marcat am instalat panouri de plexiglas, pentru o interacțiune minimă client-angajat
 • suprafețele magazinului sunt dezinfectate continuu, de mai multe ori pe zi
 • clienții au la dispoziție puncte de dezinfectare în magazin și recomandarea noastră este să poarte mască în timp ce se află în magazin
 • recomandăm clienților și angajaților să respecte distanțarea socială recomandată de autorități, cu păstrarea unei distanțe de 2 m față de alte persoane

3 comentarii

 1. ”Angajații poartă măști, viziere SAU mănuși.” La ultima vizită făcută la magazin (miercuri 22 aprilie) foarte mulți dintre angajați ori nu purtau măști, ori le țineau doar pe gură sau – râsul lumii – pe bărbie.
  Casierița la care am stat noi avea doar vizieră și mănuși

  1. Stai tu cel puțin 8 ore cu masca aia pe bot si apoi vorbește. Dacă toți idioți care vin la cumpărături ar purta masca, s ar dezinfecta la intrarea în magazin si si ar pune mănușile de unică folosință înainte de a pune mana pe coșul de cumpărături nu mai erau angajații infectati.

   1. Foarte „inteligent” raspuns!
    Nu spune nimeni ca este usor sa stai cu masca pe GURA, 8 ore… Dar de ce eu, ca si client, sa te protejez pe tine, ca si angajat, si invers nu? Ca nu pricep?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *