Doliu în lumea artistică. A murit coregraful român Hugo Wolff

Hugo Wolff era unul dintre cei mai mari coregrafi ai României, fondator al companiei de dans Microbis din cadrul Casei de Cultură a Studenților Sibiu. Acesta a încetat din viață la vârsta de doar 53 de ani, în toiul nopții.

El rămâne în memoria artistică, el colaborând și cu Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște, timp de 20 de ani

Astăzi, 29 august, toți actorii din Târgoviște se vor aduna la Sala Mare pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Hugo Wolff.

Să ne aducem aminte cu recunoștință pentru toate momentele coregrafice care subliniau mesajul în gesturi artistice din spectacolele semnate de regizorul si scenograful M.C. Ranin.

Au fost multe spectacole în care și-a pus amprenta dar, în anul 2012, a luat premiul Pentru cel Mai Bun Coregraf în Turcia, realizând coregrafia spectacolului Hamlet.

De asemenea, Hugo Wolff a fost nelipsit de la cele 11 ediții ale Festivalului Internațional al Artelor Spectacolului ,,Babel,, , organizat de Teatrul Tony Bulandra Târgoviște.

Hugo avea un suflet mare și de fiecare dată trezea și anima tot orașul Târgoviște.

,,Cu dor și recunoștință, ai tăi târgovișteni!,, au mulțumit actorii Teatrului Tony Bulandra, iar noi îl vom păstra în memorie ca un adevărat artist care va rămâne veșnic în memodia și sufletele noastre! Dumnezeu să-l Odihneasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *