Doliu în politica băcăuană. „Important este ceea ce ai făcut şi ce laşi în urmă!”

”Cu mare tristețe, vă anunțăm trecerea în neființă a celui care a fost un adevărat simbol al liberalismului băcăuan, Nicolae Lungu”, PNL Bacău

Nicolae Lungu a fost membru al Partidului Național Liberal încă de la reînființarea din 1990.  Este cel care a fondat organizația PNL Livezi, una dintre cele mai puternice din județ.

”Ni-l vom aminti mereu drept omul la care te gândeai prima oară când voiai un sfat, drept omul care, cu mintea sa sclipitoare, avea mereu o vorbă bună și înțeleaptă de spus oricui.

„Important este ceea ce ai făcut şi ce laşi în urmă”, spunea deseori Nicolae Lungu.

Om politic și inventator

De profesie electronist, Nicolae Lungu a devenit celebru încă înainte de 1990 când a înălţat un turn metalic de 40 de metri în curtea casei pe care a amplasat antene radio şi tv. A participat la numeroase Saloane de invenţii şi inovaţii cu propriile descoperiri.

”Ne-a arătat ce înseamnă să nu te lași bătut, să cauți necontenit soluții pentru mai bine și va rămâne un exemplu pentru noi, liberalii. Vă vom păstra mereu în suflet și în gând!”, PNL Bacău

Nicolae Lungu, consilier local în comuna Livezi, s-a stins din viaţă sâmbătă, 7 august. Decan de vârstă al consilierilor locali liberali din judeţul Bacău, Nicolae Lungu ar fi împlinit 82 de ani pe 9 octombrie.

Fostul lider şi consilier local PNL va fi înmormântat marti, 10 august, în comuna natală, Livezi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *