Dosare penale întocmite de poliţiştii băcăuani unor conducători auto aflaţi sub influenţa alcoolului

La data de 11 septembrie, poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa au depistat, în flagrant delict, un tânăr de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa alcoolului.

Tânărul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

La data de 12 septembrie, un bărbat de 52 de ani, din Bacău a fost depistat de poliţiştii rutieri, în timp ce conducea un autoturism, sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Având în vedere aceste aspecte, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *