„Elevii au Talent”, un concurs desfășurat pe scena Sălii Ateneu din Bacău

Săptămâna trecuta, pe 5 si 6 aprilie, doamna profesor Paraschiv Gora Marinela cât si doamna profesor Tutu Isabela Valentina au lansat cea de a VII a ediție a concursului „Elevii au talent.”
Pe scena Filarmonicii “Mihail Jora” au prezentat momente minunate elevi din tot județul Bacau.
Prin cântec, ori prin dans, stand up ori poezie, au impresionat spectatorii dornici de a vedea noi talente.

Concursul ,,ELEVII AU TALENT” editia VII a făcut parte din CALENDARUL ACTIVITĂŢILOR EXTRAȘCOLARE REGIONALE ȘI INTERJUDEȚENE.
In cele două zile au intrat în concurs 30 unități școlare , în total un număr de peste 800 elevi la toate cele 8 secțiuni din concurs. Această ativitate și-a propus evidențierea talentelor elevilor atât din Colegiul Pedagogic „Ștefan cel Mare” cât și din alte unități școlare.

Obiectivele acestui concurs au fost printre altele atragerea elevilor către muzică uşoară şi populară , dans, arte plastice,proză şi literatură, crearea unui cadru competițional obiectiv, ridicarea nivelului performanțelor școlare, dar si atragerea mai multor membri ai comunității care să participe la activități educative extrașcolare.

Juriul a fost format din profesori specialiști în domeniul muzical,coregrafic şi arte plastice .

Dar la final alaturi de juriu sa menționăm și inițiatorii cât si organizatorii, mai exact Prof. de educație muzicală, Paraschiv-Gora Marinela și prof. de educație fizică și sport, Țuțu Izabela-Valentina, susținute de director prof. Băisan Elena Lavinia și directori adjuncți prof. Bejan Daniela şi prof.Iosub Maricica.

Felicitări tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *