Emma Neagu, gimnasta care a emoţionat publicul la „Românii au talent”, a plecat dintre noi

Emma Neagu a făcut senzația la Românii au Talent, unde a executat mișcări extraordinare de gimnastică. Publicul a rămas cu gura căscată, la fel ca și membrii juriului. Mica gimnastă a trecut mai departe cu 4 de ”Da”, dar nu a mai ajuns să performeze pe scena Românii au Talent, in urmatoarea etapa.

În urmă cu doi ani, Emma a fost diagnosticată cu cancer osos, iar mama copilei a povestit la Pro TV că, deşi medicii i-au spus că îi pot salva piciorul, ea a ales să-l amputeze pentru a putea dansa în continuare. Dedicată gimnasticii de la vârsta de trei ani și jumătate, aceasta a reușit să facă performanță în acest domeniu, în ciuda piciorului amputat.

Iata si mesajul familiei, după moartea Emmei Neagu: „Emma nu şi-a dorit să fie amintit drept fata bolnavă de cancer şi a urât expresia «a pierdut bătălia». Îşi dorea, în schimb, să fie pomenită drept fata care putea să meargă în mâini şi să facă mişcări complicate în ciuda cancerului. Deşi avea o vârstă fragedă, Emma a fost suficient de înţeleaptă încât să ştie că o victorie ţine doar de viziunea proprie şi de ceea ce laşi pe această lume, nu de final“, se arată în mesajul familiei sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *