ExplorIT revine cu o nouă ediție pentru liceenii din toată țara!

Așteptarea s-a încheiat! Concursul Național de Creativitate Digitală ExplorIT revine în forță cu o temă ingenioasă și provocatoare pentru tinerii pasionați de domeniul digital, anume „NIGHTLIFE”, aplicată doar categoriei MEDIA.  

Fie că lucrezi mai bine noaptea sau nu, negreșit atmosfera misterioasă creată de luminile orașului, liniștea contemplatoare sau chiar cadența  zbuciumului interior te vor convinge să explorezi străzile imediat ce apune soarele. Dacă ești licean și nu știi ce să mai faci ca să scapi de rutina plină de monotonie pe care poate o simți chiar astăzi, aplică online la una dintre cele 3 categorii ale concursului până la data de 2 iunie: IT (subcategoriile Web Development, Desktop Applications, eLearning și Mobile Apps), Media (incluzând subcategoriile Foto, Video, Digital Arts) și Robotică. 

Etapa finală se va desfășura în Bacău în perioada 13 – 16 iunie, unde finaliștii vor descoperi însemnătatea acestui concurs. Un scop al acestei competiții este acela de a forma legături noi între tineri din toate colțurile țării ce împărtășesc aceleași pasiuni și aspirații privind lumea digitală. Workshop-urile din cadrul concursului îi vor contura frumos, deschizând noi oportunități, atât de a lucra în echipă, cât și individual.  

Sperând că te-am convins, te invităm nerăbdători să iei parte la cea de-a IX-a ediție a Concursului Național de Creativitate Digitală ExplorIT, înscriindu-ți proiectul pe www.explor-it.info până pe 26 mai. Nu rata ocazia de a-ți demonstra abilitățile în acest domeniu de actualitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *