Festivitate de absolvire pentru o nouă promoție de agenți de poliție penitenciară

Festivitatea de absolvire a școlii reprezintă momentul care prefigurează construirea viitoarei cariere pentru care noua promoție de agenți de poliție penitenciară s-a pregătit timp de un an sub îndrumarea profesorilor Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna.

”Acest eveniment este unul cu impact deosebit atât pentru elevii și personalul instituției noastre, cât și pentru Administrația Națională a Penitenciarelor, care, în această zi, deschide porțile sistemului penitenciar pentru noii agenți de poliție penitenciară care urmează să își dedice, în fiecare zi, toată priceperea și știința în slujba oamenilor. În acest context, în data de 30 august 2021, începând cu ora 10.00, în Piațeta Primăriei orașului Târgu Ocna, va avea loc Festivitatea de absolvire a promoției 2021 „Regele Mihai I – 100”, eveniment public la care pot participa persoanele interesate.”- informează Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenmciare Târgu Ocna.

La eveniment a fost invitat să participe și ministrul Justiției, dar și directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *