Gala Premiilor Comunității băcăuane, eveniment ajuns la ediția a XVIII-a

Joi 23 mai, la Complexul Levisticum din Bacau, a avut loc Gala Premiilor Comunitatii băcăuane, eveniment ajuns la editia a XVIII-a. Evenimentul a fost prezentat de actorul Iulian Gliță și echipa Fundatiei de Sprijin Comunitar.
La cocktail-ul de receptie, participantii s-au rasfatat cu o degustare de vinuri alese, In acelasi timp, pe terasa, invitatii au putut admira o expozitie de sculptura a unei tinere artiste. 
La cina festiva, participantii au avut posibilitatea sa se delecteze cu momentele artistice pregatite de voluntarii FSC, impreuna cu copiii de la Clubul cu Lipici din Slobozia Noua, trupa de dans modern a incantat cu un numar de dans inedit si Vali Stoleru Band a cantat si a incantat invitatii cu muzica veche din repertoriul european.
Licitatia a constat intr-o serie de obiecte deosebite donate, sau realizate de voluntarii FSC și au fost achizitionate imediat. Banii din licitatii vor finanta PROGRAMELE SOCIALE FAC de care se bucura cei mai saraci batrani si copii din judetul Bacau.

Lucrurile scoase la licitatie au fost: 
1 — Minge de tenis jumbo de la US Open 2018, purtand semnaturile celor mai bine clasati ATP — pretul de pornire a fost de 2500 lei
2 — Tapiserie hand made “Vafa in Santorini” — pret de pornire 1000lei
3 — Sculptura din lemn Activ Mozaic facuta de voluntari si bursieri FAC — pret de pornire 500 lei
4 — Minge Handbal de la Liga Campionilor de Handbal feminin — pret de pornire 2000 lei
5 — Cea mai buna handbalista din lume, Cristina Neagu a oferit spre licitatie o minge cu semnaturile intregului lot — pret pornire 4000 lei

Un comentariu

  1. BUNÃ ZIUA! FOTOGRAFII DE LA EVENIMENT UNDE PUTEM VEDEA?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *