Gest de omenie salutat de M.A.I. şi I.P.J.Bacău

Joi 28 mai, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Sarata au fost felicitaţi de conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău pentru modul în care s-au implicat în activităţi în sprijinul comunităţii în care îşi desfăşoară activitatea.

Premergător sărbătorilor pascale, poliţiştii din comuna Sarata au făcut o vizită bătrânilor din localitate, oferindu-le cozonaci de post făcuţi chiar de ei.

Astfel, la sediul inspectoratului, chestorul de poliţie Oprişan Vasile a înmânat celor doi poliţişti, diplome de onoare, semnate de domnul ministru al Ministerului Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, pentru spiritul civic şi implicarea de care au dat dovadă pe durata stării de urgenţă.

Agent de poliţie Ciofu Ramona îşi desfăşoară activitatea în cadrul Postului de Poliţie Sarata de circa 4 ani si spune ca “ În spatele uniformei de poliţist stă întotdeauna omul”.

Agent de poliţie Burdulea Lăcrămioara are o vechime în poliţie de 3 ani: ”Gestul nostru a fost unul de normalitate în contextul dificil traversat de întreaga comunitate”, a tinut sa transmita aceasta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *