Grupurile de tineri, în atenția polițiștilor locali

În data de 05.03.2019, între orele 14:00- 20:00 polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei au desfășurat o acțiune ce a avut ca scop identificarea și depistarea grupurilor de tineri de tip „colț de stradă”/„scară de bloc”, care se formează în anumite zone din municipiu și crează un sentiment de nesiguranță cetățenilor.
Acțiunea a vizat zonele centrale din municipiu Bacău, zona Gării, cartierul CFR și cartierul Șerbănești. Cu acest prilej au fost legitimate un număr de 31 persoane și aplicate un număr de 6 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 500 lei, pentru diverse abateri prevăzute de Legea nr. 61/1991 republicată.

Poliția Locală a Municipiului Bacău avertizează pe această cale că, în perioada următoare, polițiștii locali vor acorda o atenție deosebită prevenirii și descoperirii faptelor de natură antisocială, prin dispunerea măsurilor legale ce se impun în situațiile de încălcare a prevederilor actului normativ mai sus-menționat.

De asemenea, orice situație, care crează un real disconfort, poate fi semnalată la numărul de urgență 0234/986 sau la sediul instituției din strada I.L. Caragiale, nr. 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *