Incendiu in comuna Dofteana

Update ora 15:00: Din cauza terenului accidentat intervenția de lichidare a incendiului din comuna Dofteana, sat Bogata este dificilă. Incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 14 ha.
Astfel, în sprijinul forțele de intervenție la fața locului acționează un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne.

Sambata 4 aprilie, prin serviciul unic 112 pompierii bacauani au fost anuntati de un incendiu de litieră in comuna Dofteana, sat Bogata. La fata locului s-au deplasat în cursul zilei de ieri 3 Autospeciale cu Apa si Spuma, dar si o Autospecialele de Prima Interventie si Comanda, încadrate cu 19 pompieri militari.

De asemenea, la locul evenimentului au acționat atât voluntari din cadrul SVSU Dofteana, cât și lucrători ai Ocolului Silvic Tg. Ocna.
Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 4 ha, într-o zonă foarte greu accesibilă.
Peste noapte în supravegherea pompieri militari, voluntari din cadrul SVSU Dofteana și lucrători ai Ocolului Silvic Tg Ocna.

In cursul zilei de duminica au ramas inca acolo 25 de pompieri militari, cu 3 Autospeciale, continuand și astăzi să intervină pentru lichidarea incendiului de litiera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *