Incendiu la un depozit materiale de constructii si furaje din Sascut

Militarii din cadrul ISUJ Bacău au intervinit, duminica 10 martie, pentru lichidarea unui incendiu produs la un depozit de materiale de construcții și plante furajere în localitatea Sascut.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 1000 metri pătrați. Având în vedere că zona este la limita dintre județe, au intervinit pompieri din Bacău și Vrancea cu 6 autospeciale de stingere. De asemenea, la fata locului a fost trimis și un echipaj de prim-ajutor și grupa operativă a inspectoratului. Intervenția militarilor băcăuani a fost una extrem de dificila, din cauza vântului puternic care întreține procesul de ardere.

Din cauza degajărilor mari de fum a fost transmis un mesaj de avertizare pentru populație, prin intermediul sistemului Ro-Alert, pe raza localității Sascut. „Incendiu la un depozit de materiale de construcții, comuna Sascut, sat Sascut. Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum. Norul de fum se îndreaptă pe direcția Sascut – Adjud. Pentru asigurarea protecției rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum. Respectați recomandările pompierilor.” – mesajul Ro-Alert.

Din fericire nu s-au inregistrat victime.

Sursa: ISUJ Bacău – Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Bacău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *