Incendiu puternic, cu victime, la o casă din municipiul Onești

UPDATE: Marți, 4 august, la ora 02.00, echipajele Inspectoratului pentru situații de urgență Maior Constantin Ene al județului Bacău s-au deplasat în mun. Onesti, str. Dobrogeanu Gherea, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință.

La sosirea la locul intervenției sa constatat că incendiul se manifesta pe o suprafață de 230 m pătrați la acoperiș și mansardă. Pentru lichidarea incendiului s-a acționat cu un număr de cinci autospeciale pentru stingere, o autoscara și 24 de pompieri. Intervenția a fost coordonată de grupa operativă a ispectoratului, condusă de inspectorul șef.

Din păcate incendiu s-a soldat cu o victimă, care a fost găsită carbonizată în mansarda locuintei. Pentru lichidarea incendiului a mai acționat și o autospecială din cadrul serviciului privat pentru situații de urgență Chimcomplex.

Incendiul a fost lichidat la ora 05.30. Cauza incendiului este in curs de stabilire.

ȘTIRE INIȚIALĂ: În aceasta noapte in jurul orei 2:00, pompierii bacauani au fost solicitati pentru a stinge un incendiu la o casa situata in municipiul Onesti.

Au ars aproximativ 230 mp mansarda din lemn si s-au degradat bunuri de la etajul 1 si parterul locuintei. Cauza este in curs de stabilire.
In mansarda locuintei a fost gasita o persoana carbonizata, fiul proprietarului, de 18 ani.

Vom reveni cu detalii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *