Incendiu puternic, cu victime, la o casă din municipiul Onești

UPDATE: Marți, 4 august, la ora 02.00, echipajele Inspectoratului pentru situații de urgență Maior Constantin Ene al județului Bacău s-au deplasat în mun. Onesti, str. Dobrogeanu Gherea, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință.

La sosirea la locul intervenției sa constatat că incendiul se manifesta pe o suprafață de 230 m pătrați la acoperiș și mansardă. Pentru lichidarea incendiului s-a acționat cu un număr de cinci autospeciale pentru stingere, o autoscara și 24 de pompieri. Intervenția a fost coordonată de grupa operativă a ispectoratului, condusă de inspectorul șef.

Din păcate incendiu s-a soldat cu o victimă, care a fost găsită carbonizată în mansarda locuintei. Pentru lichidarea incendiului a mai acționat și o autospecială din cadrul serviciului privat pentru situații de urgență Chimcomplex.

Incendiul a fost lichidat la ora 05.30. Cauza incendiului este in curs de stabilire.

ȘTIRE INIȚIALĂ: În aceasta noapte in jurul orei 2:00, pompierii bacauani au fost solicitati pentru a stinge un incendiu la o casa situata in municipiul Onesti.

Au ars aproximativ 230 mp mansarda din lemn si s-au degradat bunuri de la etajul 1 si parterul locuintei. Cauza este in curs de stabilire.
In mansarda locuintei a fost gasita o persoana carbonizata, fiul proprietarului, de 18 ani.

Vom reveni cu detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *