Incepând cu 09 iunie, se modifică programul de lucru cu publicul la Serviciul de Pașapoarte Bacău

Începând cu data de 09.06.2020, programul de lucru cu publicul va fi stabilit dupa cum urmează: luni – vineri 08:30 -16:30, iar în fiecare miercuri 08:30-18:30.

Preluarea cererilor de paşapoarte se face la ghișeele nr. 2, nr. 3, nr. 4, în cadrul programului normal de lucru, fără efectuarea unor ore suplimentare, cu intervale de programare la fiecare 10 minute, cu estimarea unei capacităţi de preluare 48 cereri/zi/staţie de lucru. Dacă situația o va impune, se vor deschide şi celelalte 2 ghişee de lucru cu publicul.

Se menţine măsura suspendării activității de la punctul de lucru mobil Onești.

Accesul solicitanților sau, după caz, al reprezentanților legali în locațiile serviciilor publice comunitare de pașapoarte în vederea depunerii cererii de eliberare a pașaportului este permis în baza programării on-line și a documentului de identitate, prezentat în original.

Intensificarea demersurilor de conștientizare a cetățenilor cu privire la posibilitatea optării pentru ridicarea pașaportului simplu electronic, prin servicii de curierat.

În vederea prevenirii răspândirii SARS-CoV-2, vor fi respectate următoarele măsuri de protecție:
– utilizarea măștilor de protecție;
– dezinfectarea mâinilor şi a echipamentelor utilizate;
– realizarea unui control riguros al accesului cetățenilor în spațiile utilizate pentru relația cu publicul, concomitent cu respectarea măsurilor de distanțare fizică de cel putin 1,5 m;
– dezinfectarea periodică a spațiilor de lucru;
– aerisirea spaţiilor de lucru;
– verificarea temperaturii corporale.

Cererile de pașapoarte simple electronice/pașapoarte simple temporare se depun,exclusiv, numai în baza programărilor on-line efectuate pe platforma www.epasapoarte.ro.

Pentru solicitanții aflați în imposibilitatea efectuării unor programări on-line, la nivelul serviciului se va efectua o analiză strictă cu privire la posibilitatea preluării cererilor acestora, în intervalele de timp nerezervate, prin portalul www.epasapoarte.ro.

Un comentariu

  1. Buna ziua!
    In vederea efectuarii cartilor de identitate se pastreaza acelasi program cu cel al pasapoartelor?
    Am programare in iulie pt schimbarea cartii de identitate si as vrea sa cunosc programul de lucru cu publicul va rog.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *