Industria ospitalității invită reprezentanții noului guvern la dialog

Întâlnirea dintre reprezentanții noului guvern și membrii Federației Patronale a Industriei Ospitalității, din care face parte și HORECA Bacău, va avea loc pe 7 decembrie la Hotel Ramada, în Craiova. Patru miniștri au răspuns invitației lansate de federație în parteneriat cu Primăria Craiova.

Federația a invitat la întâlnire și reprezentanții noului Guvern al României pentru a discuta urgent viitoarele măsuri de sprijin pentru acest sector puternic afectat de pandemia de coronavirus și de deciziile uneori haotice ale autorităților în acest context. La întâlnire vor participa :

  • Ministrul Muncii și Solidarității Sociale – Marius Budăi
  • Ministrul Economiei – Florin Spătaru
  • Ministrul IMM urilor și Turismului – Daniel Cadariu
  • Ministrul Sănătății, prin reprezentant, Levente Vass, secretar de stat.

„Avem încredere în găsirea unui dialog real între antreprenori și noul cabinet, în prioritizarea relansării mediului de afaceri autohton, în găsirea de soluții pentru a trece peste această pandemie care a afectat în mod excepțional industria ospitalității și turismul românesc. As vrea în acest sens să le mulțumesc Doamnei Primar Lia Olguța Vasilescu și Primăriei Craiova, pentru sprijinul acordat organizării acestui eveniment, dar și miniștrilor care au răspuns pozitiv invitației noastre .” a menționat Corina Macri, Președintele Federatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *