Intrări separate în Cora Bacău. Două pentru cei vaccinați și două pentru cei nevaccinați

Urmare a unei fotografii care astăzi a făcut valuri pe facebook, legată de accesul în hipermarketul Cora Bacău, ne-am deplasat şi noi să vedem despre ce este vorba.

La intrare am găsit următorul mesaj:

„Vă informăm că accesul persoanelor posesoare de CERTIFICAT VERDE se face pe la intrarea de la sensul giratoriu (INTRAREA 1 – B-dul Alexandru cel Bun) şi pe la travelatorul din zona roşie (INTRAREA 2).
Pentru persoanele fără CERTIFICAT VERDE s-a amenajat un culoare de intrare separat pe la intrarea dinspre ALTEX (INTRAREA 3 – str. Milcov) dar şi pe la travelatorul din zona verde (INTRAREA 4).”

Foto: Facebook / Roxana Iosub

Cu alte cuvinte persoanele care nu sunt vaccinate au acces pe la intrarea de la magazinul Altex, în schimb cei vaccinați intră pe la intrarea principală (de la sensul giratoriu), plus cele două intrări din parcare separat, una pentru cei vaccinați si una pentru cei nevaccinați. Nu mică ne-a fost mirarea când la cumpărături erau prezente persoane venite pe la ambele intrări, lucru ce a stârnit unele semne de întrebare. Mai tarziu am aflat că aceste reguli au fost create strict pentru magazinele din zona de Galerie Comercială, accesul la aceste magazine facându-se pe un culoar delimitat.

Aşadar toate persoanele vaccinate sau nevaccinate au acces în interiorul zonei de cumpărături (după casele de marcat).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *