Între apărarea peninsulei Alaska și a României, ce credeți că va apăra NATO?!

A trecut un an de la operațiunea special declanșată de Rusia în Ucraina!

Cei care visați ca Ucraina să câștige războiul și rușii să se retragă cu coada între picioare și să își ceară scuze sunteți într-o mare eroare.

Ați făcut istorie?! Rușii nu s-au retras cu adevărat niciodată, de nicăieri!

Când a fost vreodată Rusia judecată, când a plătit Rusia daune cuiva?! Când vreodată Rusia a fost pusă în genunchi?! Când?!

Nu și-au cerut scuze niciodată pentru ce au facut!

Dimpotrivă, au primit și despăgubiri pentru nenorocirile pe care le-au lăsat în urmă pe unde au fost!

Cu rușii trebuie să fii atent, să păstrezi relații de bună vecinătate.

Nu spune nimeni să îi pupăm în fund.

Ci că trebuie să avem o politică deșteaptă și relații diplomatice cordiale! Să arătăm că îi respectăm și că merităm să fim respectați.

Rusia nu a jucat bambilici niciodată în istorie! Asta am făcut-o noi! Noi ne-am furat și ne furăm singuri căciulile!

Pe planeta noastră Rusia este, totuși, o superputere. Și o superputere nucleară, cu resurse naturale pentru care Vestul ar da nu doar o mână și un picior să se înfrupte, ci ar sacrifica țări întregi. Cum face acum cu Ucraina.

Visul cu înfrângerea Rusiei este foarte, foarte frumos, dar în prezent este o utopie – ca să nu spun că e pură demagogie politică occidentală, care aruncă praf în ochi!

Nu există șanse ca Rusia să fie îngenunchiată decât prin declanșarea unui al treilea război mondial și sacrificarea întregii planete pentru un rezultat incert. Pentru că un al treilea razboi mondial va fi un război cu arme neconvenționale, cu arme chimice, biologice, nucleare. Și cum Putin e dement, cum spune tot occidentul, nu se va sfii să le folosească. Iar răspunsurile NATO vor fi în oglindă. Chiar și așa, nu e sigur că va exista o Rusie înfrântă!

Mai bine să-i întrebam pe guvernanți, parlamentari și președinte ce poziție ar trebui să aibă România în contextul actual.

Pentru că războiul se va încheia la un moment dat și rușii vor rămâne ca un cui în talpa noastră, că așa au fost mereu. NATO nu va veni să ne apere pe noi dacă va avea ținte mai importante de apărat! Și va avea! Între apărarea peninsulei Alaska și a României, ce credeți că va apăra NATO?! România va fi așa cum a fost cu adevărat mereu: pe cont propriu!

Pentru că indiferent de alianțele semnate, mereu am fost SINGURI!

Nimeni nu ne-a susținut interesele pentru că așa era corect! Totul a avut și are un preț! Un preț extrem de greu pentru națiunea română, care acum doarme în papuci și care a lăsat și lasă toți hoții, lingăii, corupții, incompetenții, scârnăviile, trădătorii de neam și de țară să o conducă…

Schimbăm registrul, pentru a uita puțin de situația geopolitică actuală și ne îndreptăm atenția spre ograda politică locală, unde ”elita academică” politrucă se pregătește intens pentru viitoarele alegeri.

Domnule Președinte de CJ, până veniți cu partid cu tot și la Primăria Bacău în 2024, vă transmitem unele sugestii / recomandări din partea votanților băcăuani, cu rugămintea să deratizați Palatul Administrativ unde activați în prezent.

Pentru început, chemați hingherii să adune toate javrele care se cred stăpânii locului și care cred că vor ieși la pensie de acolo.

Adunați toate zdrențele care ocupă locul degeaba și duceți-le acasă, că ne-ați păcălit că sunt marfă de calitate.

Aduceți-i și pe ăia de la morga să curețe clădirea de hoituri.

Chemați-i și pe cei responsabili cu eliminarea gândacilor de bucătărie, de colorodo, de lemn, de umezeală, de putrefacție. Poate dispare lepra, râia, tuberculoza, cancerul și ciuma din instituție.

Rugați-i să vină și pe cei responsabili cu combaterea țânțarilor, dar să aibă soluție concentrată în aparate, poate scăpăm și de ăia de bâzâie mieros în urechi. Scăpați locul de urechelnițe, poate cetățenii vor primi și altceva în afară de amenințări, înjurături, minciuni și abuzuri.

Chemați și câteva imfirmiere din spital, care să spele cu dezinfectanți concentrați, să elibereze locul de microbi, bacterii turnătoare, viermi sau limacși care lasă bale scârboase pe imaginea administrației județene.

Pe urmă chemați, vă rog, zugravii. Să dea cu var stins, să nu rămână nici un microb de ciumă roșie în urmă.

În încheiere, vă sugerăm să vină și un sobor de preoți cu har, hirotonisiți, să bage o sfeștanie competentă, capabilă să alunge dracii și duhurile necurate.

Hai, la treabă că timpul trece și vă treziți cu mascații la ușă!

Anonimus CCM – colaborator Radio Easy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *