Isteria „Dance of the Pope” loveste din nou !

În cursul acestei saptamani, pe Facebook a apărut din nou nebunia cu „Dance of the Pope”: utilizatori din toate categoriile sociale au postat pe pagina lor personala sau au trimis prin messenger către toți prietenii un avertisment:

„Nu acceptati cereri de fb de la un Chrisopher Davies și Jessica Davies, sunt hackeri. Spuneti-le tuturor din lista de contacte, pentru că dacă cineva din lista dvs. ii adăuga, vor fi si in lista dvs de fb! Ei va pot găsi adresa, identitatea, deci trimiteti-l la toată lumea chiar daca nu ii intereseaza. Și, de asemenea, nu dati click pe un film numit „Dance of the Pope”.Acesta este un virus care va formatează telefonul.”

Pentru unii poate fi ceva nou, mai ales că share-urile au crescut in aceasta saptamana din nou, dar povestea acestui videoclip ( Dansul Papei) este veche, ea făcând furori în America inca din aprilie 2015 apoi în luna decembrie 2016, dar si in aprilie 2017.

Binecunoscutul site snopes.com a anuntat stirea cu acest virus ca fiind FALSĂ, fiind folosită, probabil, de utilizatori de youtube care doresc să-și mărească vizualizările,  si asta pentru ca inca din 2015 cand a aparut prima data nimeni nu a raportat vreo defecțiune a telefonului dacă a accesat acest clip..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: