Jandarmii băcăuani, sprijin pentru o mamă cu trei copii

Jandarmii băcăuani au grijă de o familie cu posibilități financiare reduse de aproape cinci ani, o vizitează în mod constant și o ajută cu ce are nevoie.

Darius, Eduard si Anne Marie sunt cei trei frățiori pe care jandarmii ii ajută mereu, ei locuind împreună cu cea care le-a dat viață într-o singură cameră închiriată.

De fiecare dată când i-am întrebat ce își doresc cel mai mult, răspunsul a fost – ,,Vrem să îi fie bine mamei”. Eduard si Darius sunt gemeni și au 11 ani. Cuminți și ascultători, ei învață foarte bine, numărându-se printre premianții clasei. Sora lor, Anne Marie, are 4 anișori și este mezina familiei. Mama este totul pentru ei, după ce tatăl i-a părăsit.

Deși Mirela, mama copiilor, a fost greu încercată de viață, ea fiind orfană și crescând într-un centru de plasament pâna la vârsta majoratului, iar familia ei nu este lipsită de grija zilei de mâine, ea este omul care se bucură și de puținul pe care îl are, dar mai ales de faptul că îi sunt sănătoși copilașii și ea poate munci. Mirela face curățenie în câteva scări de bloc, iar visul ei este să aibă un loc de muncă stabil, care să îi permită să le ofere copiilor mai mult decât o poate face acum.

Astăzi, jandarmii le-au dăruit un televizor, precum și câteva cadouri pentru cei mici. Vom fi în continuare alături de ei și vom încerca să îi facem să simtă că aparțin unei familii la care pot apela oricând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *