Judecătorii Curții de Apel Bacău au decis extrădarea unui apropiat al Academei Infractorilor, căutat pentru jaf la un magazin de bijuterii din Ungaria

„Admite cererea formulată de autorităţile judiciare din Ungaria – Curtea Locala Veszprem privind executarea unui mandat european de arestare emis la data de 22.03.2021 în dosarul nr.14.Bny.141/2021/5. cu privire la persoana solicitată Păvălucă Claudiu-Laurenţiu. Dispune predarea persoanei solicitate autorităţilor judiciare din Ungaria, sub condiţia că, dacă se va pronunţa împotriva persoanei solicitate o pedeapsă privativă de libertate, aceasta să fie transferată în România pentru executarea pedepsei“, potrivit Curţii de Apel Bacău.

Bărbatul de 40 de ani este acuzat că a jefuit un magazin de bijuterii din Ungaria, valoarea bunurilor furate fiind de de 33.000 de euro.

Păvălucă Claudiu-Laurenţiu e cunsocut ca fiind un apropiat al liderului Academei Infractorilor din România, Marin Botez Adrian, iar în ”CV-ul” lui mai e bifată o infracțiune: tentativă de asasinat (condamnat definitiv la 9 ani de închisoare).

Jaful la magazinul de bijuterii din Ungaria a avut loc în luna noiembrie 2020, iar pe 27 iunie 2021, autorul a fost depistat de poliţiştii din Neamţ în localitatea Zăneşti.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *