La 87 de ani a murit… călcat de tren. Pasajul pietonal Letea e funcțional? Cine răspunde…la întrebare!?

Accidentul înfiorător a avut loc în zona Letea, la câțiva pași de pasajul pietonal, care e doar de formă. Bătrânul nu a auzit semnalul locomotivei, iar eforturile mecanicului de a opri trenul… au fost în zadar.

”Polițiștii de la Transporturi au fost sesizați prin 112 despre faptul că trenul Brașov-Iași ar fi surpins și accidentat o persoană pe magistrala de pe raza municipiului Bacău. O echipă operativă a constatat că lângă linia ferată se afla cadavrul unei persoane de sex masculin. Potrivit mecanicului de locomotivă, acesta a folosit semnalele acustice pentru a-l atenționa pe bărbat și a luat măsuri de frânare, însă persoana a fost acroșată cu partea dreaptă a locomotivei și accidentată mortal. S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă”, ne-a declarat inspectorul principal Cătălina Păduraru -IPJ Bacău  

Victima tragicului accident avea 87 de ani și era din județul Neamț.

Pasajul pietonal Letea rămâne în continuare o onstrucție nefelosită, insalubră, necunoscută de mulți, dar uitată și de autorități. Singurii care o folosesc sunt tinerii, care mai stau seara la un brifcor. La interior e un focar. Pute de afară!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *