LA DATORIE, PENTRU RUSALII ÎN SIGURANŢĂ

Polițiștii băcăuani vor asigura ordinea și liniștea publică, în minivacanţa de Rusalii.

Peste 250 de polițiști vor acționa zilnic în stradă, în județul Bacău, pentru liniștea și siguranța cetățenilor, în această perioadă. 

Astfel, în perioada 05 – 08 iunie a.c., în județul Bacău, zilnic, se vor afla la datorie peste 150 de polițiști de la ordine publică, 50 de la poliția rutieră, precum și din cadrul structurilor de investigarea criminalității economice, investigații criminale, arme, explozivi și substanțe periculoase,precum și combaterea criminalității organizate. 

Poliţiştii cu peste 100 de autospeciale vor acționa pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public şi privat și creşterea siguranţei rutiere, astfel încât cetăţenii să se bucure în linişte de această sărbătoare.

Polițiștii vor acţiona atât pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, cât şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice circumscrise acestei sărbători.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi asigurarea fluenţei traficului, poliţiştii rutieri vor acţiona pe principalele drumuri naţionale şi județene, utilizând aparatele radar din dotare.

Reamintim tuturor cetăţenilor să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi în teren.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *