La examenul auto împreună cu ofițerii de la Direcția Generală Anticorupție

Ofițerii D.G.A. – S.J.A. Bacău împreună cu lucrătorii de poliție din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Bacău au interacționat cu candidații la proba practică a examenului auto, cu instructori auto, precum și cu cetățenii care s-au prezentat la ghișeele acestui serviciu. Au fost realizate activități atât în zona de susținere a probei practice din municipiul Bacău (zona de plecare), cât și în perimetrul sediului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Bacău.

Campania „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”

Săptămâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.

”Campania de promovare a integrității „M.A.I. etic, M.A.I. integru!” continuă sub denumirea „Săptămâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor”,context în care, în perioada 6 – 10 septembrie 2021, polițiști anticorupție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Bacău desfășoară activități preventive cu angajații Ministerului Afacerilor Interne din cadrul structurilor de regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, precum și cu beneficiarii serviciilor acestora.” – informează DIRECȚIA GENERALĂ ANTICORUPȚIE – SERVICIUL JUDEȚEAN ANTICORUPȚIE BACĂU

Cu această ocazie, cetățenii au fost informați cu privire la competența Direcției Generale Anticorupție, sistemul național Call center anticorupție 0.800.806.806., consecințele implicării în fapte de corupție și încurajarea semnalării acestora, transmițându-le materiale de informare adaptate domeniului de activitate vizat, cu mesajul „Minimum 22 din 26 sunt norocoase!”.

Campania națională„M.A.I. etic, M.A.I. integru!” se desfășoară în perioada mai – decembrie 2021, dorindu-se ca prin implementarea ei să se contribuie la consolidarea integrității și, implicit, a încrederii cetățenilor în serviciile publice prestate de angajații Ministerului Afacerilor Interne, instituție esențială pentru buna funcționare a societății.

Informații suplimentare despre această campanie și materialele de promovare utilizate în context pot fi vizualizate pe site-ul Direcției Generale Anticorupție, meniul Mass-media/Campanii de informare/“M.A.I. etic, M.A.I. integru” sau click pe următorul link http://www.mai-dga.ro/arhive/category/campanii-de-informare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: