Liceul Antipa păstrează tradiția! Miss și Mister Boboc 2020/2021

Liceul tehnologic Grigore Antipa este singura unitate de învățământ din județ care a organizat în condițiile actuale pandemice un concurs de popularitate Miss și Mister Boboc.

În parteneriat cu Radio Easy, concursul s-a desfășurat în mediul virtual în baza unui sondaj, care s-a bucurat de multe reacții pozitive. La startul concursului au participat câte 13 fete, respectiv 13 băieți din cele 9 clase de-a IX-a ale liceului.

Competiția a fost foarte strânsă, iar după două săptămâni în care s-a votat asiduu, Miss Boboc a fost desemnată Carabulă Larisa de la clasa a IX-a D, iar Mister Boboc – Sascău Paul de la clasa a IX-a B. Câștigătorii au fost premiați joi într-o ceremonie desfășurată în curtea liceului.

„Nu puteam să trecem peste acest an școlar fără una din activitățile noastre preferate: Miss și Mister Boboc. Chiar dacă nu am putut organiza totul cum ne-am fi dorit noi, ca în anii trecuți, totuși după revenirea copiilor în bănci la începutul lunii mai, le-am comunicat ideea și ne-am bucurat de largul lor interes. Concursul a fost unul obiectiv, votul fiind la vedere pe o platformă neutră. Felicit câștigătorii, pe toți cei implicați și sperăm ca din toamnă sa reușim să organizăm un bal veritabil, așa cum doar noi știm să o facem”. a transmis la final pentru Radio Easy, coordonatorul activității, profesor Florentin Botezatu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *