Lidl România scoate de pe piață două produse

Vizate de acest proces de retragere sunt produsele „Chef Select, sandwich cu pui și crispy bacon” și “Chef Select, sandwich cu salam de Sibiu și cașcaval, 200g“, indiferent de termenul de valabilitate. S-a constatat că produsele afectate conţin făină de soia nedeclarată pe etichetă.
Din cauza posibilelor reacţii alergice, le este recomandat clienților cu alergie la soia să nu consume produsele și să le returneze în orice magazin Lidl.
Pentru persoanele care nu au nicio alergice la soia, produsele sunt apte pentru consum. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a  scos produsele de la vânzare. Produsele pot fi returnate în toate magazinele Lidl, iar contravaloarea acestora va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.
Această retragere vizează exclusiv produsele „Chef Select, Sandwich sortările Pui și bacon prăjit și Salam de Sibiu și cașcaval, 200g“ . Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Chef Select, nu sunt afectate de această rechemare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *