LIVIU MIROȘEANU: „Școlile sunt pregătite să-i primească pe elevi si profesori”

Atunci când vorbim despre copii, niciun efort nu este prea mare. Iar rostul nostru, al celor maturi, indiferent ce poziții ocupăm, este să le asigurăm toate condițiile pentru ca ei să-și clădească viitorul. Să simtă că sunt ajutați, îndrumați, că ne pasă de ei. Să știe cât de mult contează!

Împreună cu doamna profesor Ida Vlad, inspectorul școlar general al județului Bacău, Prefectul judetului Bacău, Liviu Miroșeanu, a fost în mai multe unități de învățământ, pentru a vedea cum sunt pregătite să întâmpine elevii și profesorii, pentru că, începând de săptămâna viitoare, se reiau cursurile pentru elevii din ani terminali. A fost urmarit, în principal, modul în care sunt respectate recomandările din această perioadă, în care ne confruntăm cu epidemia de coronavirus.

„După vizite la Colegiul Național „Ferdinand I” – Bacău, Școala Gimnazială „Nicu Enea” – Bacău, Școala Gimnazială „Alecu Russo” – Bacău și Colegiul Tehnic „Dumitru Mangeron” – Bacău, pot să-i asigur pe părinți că elevii se pot întoarce în siguranță în băncile școlilor și că sunt îndeplinite toate condițiile pentru ca ei să participe la cursuri, în deplină siguranță.” a tinut sa spuna Liviu Miroșeanu

De asemenea pentru a veni în sprijinul procesului de redeschidere a școlilor, UNICEF a livrat joi, 28 mai, la Colegiul Tehnic ,,Nicolae Vasilescu-Karpen” Bacău, școală implicată în proiectul ,,Incluziune socială prin servicii integrate la nivel comunitar”, pachete de sprijin conținând peste 10.000 de măști și 700 de dezinfectanți.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *