Liviu Miroșeanu, viceprimarul municipiului Bacău, răspunde unor atacuri venite din partea adversarilor politici

„În mod normal nu aș răspunde unor atacuri care vin din partea adversarilor politici. Am încercat să promovez o altfel de politică locală: a educației, responsabilității, asumării și a lucrului bine făcut în administrație. Când, însă, numele meu este asociat cu fapte care nu au nici cea mai mică legătură cu realitatea, mă văd nevoit să intervin.

Dragoș Benea, eternul certăreț de serviciu care vede doar adversari închipuiți, îmi asociază numele cu cel al fostului primar Romeo Stavarache, legat de o situație inexistentă și halucinantă: aceea că fostul primar ar da ordine în primărie din… biroul meu.

Bineînțeles, este o minciună! Dacă ar da dovadă de onoare, Dragoș Benea și-ar cere scuze. Însă mă îndoiesc că o va face. Va continua să certe pe toată lumea, și să se bată cu pumnii în piept pentru așa-zisele realizări ale PSD. Cât de multe au fost acestea, i-au reamintit băcăuanii în septembrie 2020.

În ceea ce privește remușcările și scuzele domnului Benea, mă gândesc că o instanță de judecată l-ar ajuta să ia o decizie.

Declarație de presă,

Liviu Miroșeanu, Viceprimar al municipiului Bacău

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: