Liviu Miroșeanu: „Vrem să oferim sprijin cât mai rapid mediului de afaceri!”

Astăzi, 1 iulie, prefectul Liviu Miroșeanu a avut o întâlnire, la sediul Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, cu domnul ministrul Virgil Popescu. Pe ordinea de zi a vizitei, s-au aflat subiecte importante pentru mediul de afaceri din județul Bacău, precum situația agenților economici din sectorul HoReCa sau posibilitățile de dezvoltare a județului.

La sfârșitul întrevederii, domnul ministru Virgil Popescu a declarat: „Discuțiile purtate au fost unele aplicate la specificul județului Bacău. Mă bucur că, la nivelul Instituției Prefectului, există astfel de preocupări și că ele vizează atât problemele actuale, cât și modalitățile prin care mediul de afaceri local din județul Bacău poate să aibă un avantaj competitiv în viitor.

Avem, la nivel central, creionate măsuri de stimulare a economiei și, după ce ele vor fi definitivate, vor fi implementate în cel mai scurt timp, pentru că vrem să oferim sprijin cât mai rapid mediului de afaceri”.

La rândul său, prefectul Liviu Miroșeanu a precizat: „Discuția cu domnul ministru Popescu a avut drept scop lămurirea unor chestiuni care țin de specificul județului nostru. Astfel, în județul Bacău, avem tour-operatori foarte importanți pentru zona Moldovei și un oraș, Slănic-Moldova, care este o stațiune turistică cu facilități de tratament care poate funcționa pe o perioadă mai lungă din an. Prin urmare, este important să fie identificate soluții viabile pentru acele sectoare din economie care sprijinite.

De asemenea, am pus în discuție și identificarea unor oportunități pentru județul Bacău care să contribuie la dezvoltarea noastră ulterioară. Am primit asigurări că există un pachet de măsuri de sprijinire a economiei care urmează să fie definitivat la nivel de Guvern și, după ce acest lucru se va întâmpla, aceste măsuri vor fi aplicate în cel mai scurt timp”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *