LUCIAN STANCIU-VIZITEU: Sunt deputat USR și duminică votez Klaus Iohannis

“Pentru mine, ca deputat USR, dar mai ales ca simplu cetățean, alegerea de duminică este una foarte clară în favoarea candidatului Iohannis, pentru că dintre el și Viorica Dăncilă, președintele reprezintă garanția unei Românii euro-atlantice și a unei Românii pe care ne-o dorim cu toții, cei care am construit proiectul Uniunea Salvați România”, spune liderul USR, Lucian Stanciu Viziteu.

“Viorica Dăncilă simbolizează răul împotriva căruia trebuie cu toții să luptăm, răul care a ținut România pe loc în acești ani, răul care continuă să ne bântuie la 30 de ani de la căderea comunismului. Viorica Dăncilă reprezintă PSD, adică partidul care ne-a furat Revoluția, partidul care a chemat minerii să ne bată, partidul care în ultimii 3 ani a încercat să distrugă statul de drept din România, partidul care a distrus economia, partidul care ne-a gazat, bătut și umilit în 10 august 2018”, spune Viziteu.

Liderul USR susține că niciun membru sau votant USR nu poate vota cu candidatul PSD în condițiile în care acest partid a fost cel care a făcut cel mai mare rău României în ultimii 30 de ani.

“Membrii și votanții noștri au stat în stradă în ultimii 3 ani, fie la -15 grade, în ianuarie-februarie 2017, fie sub gloanțele de cauciuc și gazele jandarmilor de la 10 august, pentru a protesta față de politicile PSD.

În aceste condiții, cum am putea noi să sprijinim candidatul mafiei care a folosit instituțiile statului împotriva propriilor cetățeni?”, se întreabă liderul USR Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *