Lucrări în regim de urgență pe șantierul de la Spitalul Municipal Bacău

Mobilizare maximă pe șantierul de la Spitalul Municipal. Se lucrează în regim de urgență cu peste 100 de angajați

Se amenajează etajele 4 și 5 din spital, însă lucrările vizează atât parterul unității, pentru procesul de triaj, cât și alte zone direct implicate în circuitul medical stabilit în acord cu DSP.

Antreprenorul general al lucrării este firma municipalității, Societatea de Servicii Publice Municipale Bacău, care a mobilizat pe șantier peste 70 de muncitori. SSPM a finalizat recent și amenajarea zonei de pietonal și parcare din fața Spitalului Municipal și a Unității de Urgențe Pediatrie.

Lucrările de specialitate la instalațiile electrice, de incălzire și de ventilație sunt executate de patru societăți subcontractante, toate din Bacău: SC Dasitrade SRL, SC Treif Sistem Instal SRL, SC Marste SRL, SC Interclima Technologies SRL.

O mențiune specială pentru compania bacăuană SC Brecht AG SRL, care a ales să ni se alăture pro-bono în acest demers important, oferindu-ne consultanță pentru proiectul tehnic și urmărirea execuției lucrărilor cu titlu GRATUIT.

 „Le mulțumesc pentru seriozitate tuturor factorilor implicați, tuturor celor care au înțeles însemnătatea acestui proiect pentru comunitatea noastră. Printr-un efort comun, Spitalul de Urgență ,,Sfânta Maria” Bacău își va afla menirea.” a tinut sa declare primarul Bacăului, Cosmin Necula.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *