Lucrările la drumul județean Ciucani-Răcăciuni au ajuns la stadiul de aproximativ 25%.

Președintele Consiliului Județean Bacău, Sorin Brașoveanu, a efectuat joi 2 iulie, o vizită inopinată la șantierul din comuna Răcăciuni, pe DJ 119. Deși vremea de afară permite acest lucru s-a constatat că pe șantier nu se lucra deloc!

Împreună cu Lucian Cheța, primarul comunei Răcăciuni, și cu Dorian Pocovnicu, fost prefect și consilier județean, au fost inspectate lucrările făcute până acum de constructor. Potrivit estimărilor, stadiul de realizare a lucrărilor este de aproximativ 25%.

Îmi exprim nemulțumirea față constructorul care a câştigat această lucrare, ritmul de lucru este foarte lent pe porțiunea de drum județean Ciucani-Răcăciuni (km 25+740-27+993). Voi notifica constructorul asupra celor constatate și mă voi prevala de prevederile contractuale şi legale pentru a lua măsurile care se impun! Nu tolerez întârzieri!” a tinut sa declare Sorin Brașoveanu.

Proiectul de modernizarea a acestui drum, este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) şi are valoare de peste 1.1 milioane de euro.

Consiliul Județean Bacău are peste 20 de șantiere mari în lucru pentru modernizarea infrastructurii, unde se lucrează în parametri optimi, fără probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *