Lucrările la rezerva de apă a Bacăului sunt in plină derulare

Lucrările la tronsonul IV al conductei de aducțiune se extind pe străzile Digu Bârnat și Prelungirea Bradului. Strada Prelungirea Bradului va fi asfaltată, momentan, pe tronsonul cuprins între strada Mioriței și strada Traian Vuia.

Pe traseul conductei ce va traversa zona de nord a orașului (Digu Bârnat-Bradului-Prelungirea Bradului-Nordului-Cartier ANL- Depoului – Pasajul Calea Moinesti), circulația rutieră se va desfășura cu unele restricții.

Pe strada Prelungirea Bradului, tronsonul cuprins între strada Mioriței și strada Traian Vuia va fi asfaltat, urmat de tronsonul cuprins între strada Digu Bârnat și strada Nordului după realizarea lucrărilor la rezerva de apă. Astfel, conducatorilor auto li se asigura un traseu alternativ spre cartierul Nord (Prelungirea Bradului-Traian Vuia-Ion Ionescu de la Brad).

Traficul va fi restricționat temporar și pe strada Depoului, în zona blocurilor ANL, unde vor fi efectuate lucrările de racordare a stației de pompe din frontul de captare Mărgineni 2 la conducta de aducțiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *