„LUMEA CIUPERCILOR, ediţia a XV-a ”- expoziţie de ciuperci la Muzeul de Ştiinţele Naturii

Expoziţia „Lumea Ciupercilor” este un eveniment care se adresează atât publicului larg, cât şi specialiştilor, profesorilor de biologie şi micologilor și este deschisă de miercuri 6 octombrie până duminică 10 octombrie 2021 (inclusiv), între orele 8°°-16°°, în curtea Muzeului de Ştiinţele Naturii.

Vizitatorii vor putea vedea numeroase exemplare de ciuperci proaspete (peste 80 de specii de ciuperci), care aparţin la diferite grupe sistematice, însoţite de informaţii ştiinţifice.

Expoziţia îşi propune să facă cunoscută lumea diversă a ciupercilor şi să conştientizeze consumatorii şi culegătorii de ciuperci cu privire la principalele specii de ciuperci toxice şi comestibile, care cresc în pădurile României.

Desfăşurat anual, evenimentul este un prilej de întâlnire între specialiştii instituţiei şi vizitatorii interesaţi de cunoaşterea metodelor de identificare şi deosebire a speciilor comestibile de cele toxice.

Cu această ocazie, vizitatorii au posibilitatea să admire expoziţiile permanente şi temporare din cadrul  Muzeului de Ştiinţele Naturii.

Program de vizitare: 9°°-16°°

Bilet intrare: Individual: 8 lei

Elevi, studenţi (grup şi individual): 2 lei

Grupuri organizate adulţi (min. 10 persoane) şi pentru pensionari: 3 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *