Mai mulți jandarmi în stradă, în perioada minivacanței

Cu ocazia minivacanței de Sfântul Andrei și Ziua Națională, peste 300 de jandarmi băcăuani se vor regăsi în misiuni de ordine publică, pe întreg teritoriul județului Bacău.

În perioada 27  noiembrie – 1 decembrie, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău se vor afla în dispozitive de ordine și siguranță publică, atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte, pentru prevenirea faptelor de natură antisocială care ar putea afecta siguranța cetățenilor, cât și pentru verificare respectării măsurilor epidemiologice.   

Jandarmii băcăuani recomandă cetățenilor să evite în această perioadă aglomerațiile și întâlnirile cu prietenii pentru a limita răspândirea infecțiilor și pentru a evita îmbolnăvirile în rândul celor dragi, să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască de protecție, să respecte regulile restrictive impuse în această perioadă.

 Indiferent de locul unde ați ales să vă petreceți timpul liber, jandarmii sunt pregătiți să intervină acolo unde situația o va impune, așa că nu ezitați să solicitați ajutor atunci când vă aflați într-o situație dificilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *