Mai puține mașini care poluează în municipiul Bacău!

Mai puține mașini care poluează în municipiul Bacău!

,,Avem ocazia de a scăpa de mașinile vechi de pe străzile orașului. Băcăuanii vor putea primi 3000 de lei pentru fiecare autovehicul uzat cu o vechime egală sau mai mare de 15 ani, care se încadrează în norma de poluare EURO 3 și/sau inferioară. Și asta fără a fi obligaţi să folosească suma obţinută pentru a achiziționa o maşină nouă.

Aștept ca membrii Consiliului Local să aprobe asigurarea și susținerea din bugetul local a contribuției financiare proprii de 600.000 de lei, aferentă acordării stimulentelor pentru casare.

Vă precizez că U.A.T. Municipiul Bacău este eligibil pentru 1.000 autovehicule uzate, astfel fiind necesară o alocare de resurse în valoare de 600 lei/autovehicul pe sesiune de înscriere, în conformitate cu ”Ghidul de finanțare al Programului privind casarea autovehiculelor uzate”.

Prin participarea Municipiului Bacău la acest program, vom îmbunătăți nu doar calitatea mediului, ci și imaginea orașului,, a declarat primarul Municipiului Bacau, Lucian-Daniel Stanciu Viziteu.

Proiectul este deja în derulare la Piatra Neamt sub denumirea ,,  „Orașele de 20 de minute” conform ziarpiatraneamt.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *